Locaties

Op dit moment vinden de activiteiten van Stichting MAX plaats op de volgende locaties:

Jongerencentrum The Cube

The Cube is de nieuwste locatie van Stichting MAX. Na lang overleg met alle betrokkenen zijn begin 2016 na een grote verbouwing de deuren geopend. The Cube biedt een breed activiteitenprogramma voor tieners en jongeren vanaf 11 jaar.

Reijerskoop 4A | 2771 BC | Boskoop | www.jc-thecube.nl

Tienercentrum MAX

Vanaf de oprichting maakt Stichting MAX gebruik van dit gebouw, in 2012 hebben wij het volledige beheer over het pand gekregen. Hierdoor zijn allerlei nieuwe mogelijkheden voor activiteiten ontstaan en werken wij met diverse partners samen om een zo gevarieerd mogelijk activiteitenprogramma neer te zetten.

Olympiaweg 2A | 2406 LG | Alphen aan den Rijn | www.tcmax.nl

Wijkcentrum Kerk&Zanen

Dit is de eerste locatie waar wij het concept Dance4Kids hebben neergezet. Het wijkcentrum is in beheer bij Participe, zij verzorgen ook de bar bij activiteiten. Het is helaas niet mogelijk om deze ruimte te huren voor feestjes. Wel is er tijdens onze activiteiten het een en ander mogelijk. Kijk hiervoor op de website.

De Oude Wereld 57 | 2408 NV | Alphen aan den Rijn | www.dance4kids.nu