Sponsoring

Sponsors en donateurs zijn onmisbaar om de activiteiten te kunnen blijven organiseren zonder de entreeprijzen fors te verhogen. MAX wil financieel gezien laagdrempelig blijven zodat alle jongeren in staat zijn om een activiteit te bezoeken, ook wanneer je ouders het financieel niet getroffen hebben.

In de loop der jaren hebben wij een aantal sponsors weten te werven die ons ieder jaar steunen met geld, in goederen of diensten. Ook zijn er een aantal particulieren die jaarlijks een bijdrage doneren. Dankzij het feit dat wij de ANBI status hebben, heeft u als donateur ook fiscale voordelen.

Doneren?
Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als donateur of lid van de Club van 100. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst meer informatie te ontvangen, we maken graag een afspraak! U kunt ons bereiken via PR@stichting-max.nl

Naam*

Bedrijfsnaam