Samenwerking Jeugdtheater Applaus en Stichting MAX

Samenwerking Jeugdtheater Applaus en Stichting MAX

Jeugdtheater Applaus en Stichting MAX gaan een samenwerking aan. Met ingang van 1 december zullen de theaterlessen gegeven worden in Tienercentrum MAX aan de Olympiaweg. Het jeugdtheater staat onder leiding van Willem-Jan Kinds. Hij is al jaren verbonden aan verschillende jeugdtheaters waar hij les geeft aan groepen en stukken regisseert. In de komende tijd zal bekeken worden hoe beide organisaties elkaar verder kunnen versterken. MAX-voorzitter Sander de Nie: “De theatergroep is een welkome aanvulling en uitbreiding van ons activiteitenaanbod in Alphen aan den Rijn. We kijken uit naar de verdere samenwerking”. De voorstelling waar het afgelopen jaar aan gewerkt is, Zeven Dagen Zoet, zal op 7 december ook uitgevoerd worden in de zaal van MAX. Meer informatie over Jeugdtheater Applaus is te vinden op de hun website.

Leave a reply